כאבים בצואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/08/2003 | 09:51 | מאת: שוש

שלום רב לפני כ 6 שנים שהפנתי את הראש ימינה נתפס לי הצואר בצד ימין. מאז אני אל יכולה לישון (על הבטן) כשהראש מופנה ימינה גם קשה לי להפנות את הראש לצד ימין אם משהו נמצא בצד ימין שלי ואני רוצה להפנות את ראשי עליו,לדוגמא. הכאב בצד ימין של הצואר ובצד ימין של הראש. שאני לא מפנה את הראש ימינה, אין לי כאבים. מה עושים תודה לך

25/08/2003 | 20:03 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום שוש, שינה על הבטן גורמת ללחצים מיותרים על הצוואר והגב התחתון ולכן רצוי מאוד להימנע מתנוחה זו. מומלץ לישון על הצד או על הגב. לפי תיאורך נראה שקיימת בעיה מכאנית בצוואר, (בעיה שמקורה בשרירים, רצועות , עצמות וסחוסים וכו,) על פניו, נראה שטיפול כירופרקטי יכול מאוד לעזור. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב