כאבים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/08/2003 | 15:05 | מאת: רוית

לרופא שלום . במקצועי אני נאלצת לשבת שעות רבות במקום עבודתי . לאחרונה התחיל לכאוב לי האזור בגב התחתון (זנב), ז"א האזור שבתחילת הישבן . אזור זה כואב לי רק בישיבה ואני לא מצליחה למצוא לי תנוחה שלא תכאב . אין לי כאבי גב ואני בריאה בדרך כלל . האם הכאבים הם כתוצאה מישיבה ממושכת ואם כן מה עלי לעשות ? תודה ממתינה לתשובה .

24/08/2003 | 23:13 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום רוית, בידקי את סביבת העבודה שלך: ישיבה נכונה על כסא בגובה מתאים, שולחן בגובה מתאים למבנה גופך, מחשב ישר מולך כשהמסך בגובה העיניים ועוד. קחי הפסקה בת מספר דקות כל כחצי שעה למתיחות והרפייה שני תנוחה בישיבה כל מספר דקות - שבי זקוף עם משענת תומכת או לחילופין זקוף על קצה המושב. עם כל זה לא יעזור, מומלץ לפנות לדר' לכירופרקטיקה לאיבחון וטיפול. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב