אל איזה מזרן לתינוק אתם ממליצים?ולמה?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/10/2003 | 12:54 | מאת: מירי

אל איזה מזרן לתינוק אתם ממליצים? ולמה?

15/10/2003 | 11:31 | מאת: ד"ר רונן רפאל

היי מירי, קיימים בשוק מזרונים יחודיים הנותנים מענה טוב לתינוק המתפתח בשנותיו הראשונות. ישנם מזרנים שצד אחד קשה יותר והשני רך יותר. בשנה הראשונה של התינוק מומלץ להשתמש בצד הקשה של המזרן, דבר המונע את שקיעת התינוק. מגיל שנה ואילך ניתן להשתמש בצד הרך יות ר, בעל שכבת הלטקס, אשר הינו גמיש ונוח יותר לתינוק המתפתח. קיימים השוק מזרנים מתקדמים המכילים מערכת איוורור המאפשרת תחלופת אוויר ומונעת הצטברות פחמן דו חמצני. אסור לזלזל במזרן התינוק. מומלץ לרכוש מזרן איכותי באחת הרשתות המוכרות על מנת שיתן את המענה הטוב ביותר לילדך. בהצלחה

18/10/2003 | 21:34 | מאת: תמיר

ביתי בת 10 חודשים ישנה איתנו לעיתים בלילה (החל מגיל 5 חודשים, בהתחלה 3 חודשים ישנה איתנו קבוע עכשיו רק לפעמים). יש לנו מזרן קפיצי עבה וקשה. האם אנו גורמים לה נזק לגב ?

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב