מדבקות לכאבי גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

28/06/2005 | 11:02 | מאת: דליה

אני סובלת שנים מכאבי גב ולאחרונה נודע לי שיש מדבקות סיניות לכאבי גב , אולי המדבקות האלו משמשות לכאבים בכלל, הייתי רוצה לדעת מה יש במדבקה שבעזרתה ניתן להשתחרר מכאבים והאם יש בה איזה שהוא נזק, האם החומרים שלה עלולים להזיק במשהו אודה על התשובה , דליה

29/06/2005 | 09:13 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום דליה, אין לי מושג מה מכילות המדבקות. לידיעתך

18/01/2011 | 23:49 | מאת: אמנון

אני משתמש מפעם לפעם במדבקות שקבלתי מהמטפל שלי לדיקור סיני . רשום עליהם tiger balm והם מכילים כמה סוגים של שמנים וחומר שנקרא camphor והן עוזרות לי במיידי.

18/01/2011 | 23:49 | מאת: אמנון

אני משתמש מפעם לפעם במדבקות שקבלתי מהמטפל שלי לדיקור סיני . רשום עליהם tiger balm והם מכילים כמה סוגים של שמנים וחומר שנקרא camphor והן עוזרות לי במיידי.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב