פריצת דיסק-כירופרקטיקה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/08/2003 | 21:09 | מאת: אבי.ס

שלום יש לי פריצת דיסק, ולאחרונה יש לי כאבים חזקים שאלתי 1- אני מתלבט בקשר לניתוח 2- הציעו לי כירופרקטיה במה בדיוק מדובר 3-חבר הפנה אותי לאדם שעי פעולות שונות ויברציות מסגים עם וברטורים ומתיחה- טוען שהחזיר לו הדיסק למקום, הייתי אצלו פעמיים, עדיין יש לי כאבים חזקים למרות שהוא אומר שהחזיר לי הדיסק למקום אך עלי לבוא לעוד מספר טפולים-מה דעתך 4- האם יתכן שפריצת הדיסק ניגרמה מזה שאני רוכב אופנוע תודה מראש

18/08/2003 | 13:41 | מאת: ד"ר רונן רפאל

jhbjvhg

18/08/2003 | 14:05 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום אבי, -1 עדיף תמיד לנסות טיפולים לא פולשניים לפני שרצים לניתוח. -2 כירופרקטיקה היא רפואה טבעית המתמחה באיבחון וטיפול בעיות הנובעות ממערכת העצבים והשלד. הטיפול הוא בשורש הבעיה, ומביא לשיפור בתפקוד עמוד השדרה והיעלמות הכאבים. עיין בהקדמה למידע נוסף על כירופרקטיקה. -3 אין לי מושג לגבי סוג הטיפול שהזכרת -4 רכיבה על אופנוע אינה תורמת לבריאות הגב. דר' רונן רפאל

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב