נימןל...

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

22/08/2003 | 09:37 | מאת: רבקה

שלום לכם ובוקר נעים ! לאחרונה בבקרים חשה אני בנימול בשפתים . מעין עיקצוץ - לא נעים - בשפה העליונה, בשפה התחתונה, בשתיהן ביחד או בקצה הלשון. שאלתי האם יש קשר לניוון בחוליות הצוואר או מה ? תודה להתיחסותכם רבקה .

22/08/2003 | 22:22 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום רבקה, אם התחושה נמשכת, מומלץ לפנות לנוירולוג לבדיקה כללית בהצלחה

23/08/2003 | 10:26 | מאת: רבקה

שבת שלום,לך ! כן, התחושה נמשכת . לסירוגין לא כל בוקר אבל לא נעים. הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לנוירולוג ומשניהם יצאתי ללא ממצא פתלוגי . כמו כן אני נימצאת במעקב במכון הלב עקב הפרעות בקצב הלב וגם שם ענו לי - אין קשר. (עברתי טיפול בעבר ותודה לאל הכל בסדר ) אז בכל : זאת מה זה יכול להיות ? תודה לתשומת ליבך רבקה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב