ספורט ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/09/2003 | 19:40 | מאת: עודד

שלום רב! ברצוני לדעת אילו סוגי ספורט מיטיבים עם פריצת דיסק באיזור הגב התחתון, והאם הליכה יכולה לגרום נזק כלשהו, בהנחה שלאחר 30 דקות הליכה מתחיל כאב בגב התחתון? בברכה עודד

27/09/2003 | 11:33 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום עודד, התאמת סוג הפעילות הגופנית נעשה בצורה אישית לכל מטופל ומטופל בהתאם לסוג הפריצה, הסימפטומים, כרוניות הבעיה, צילומי הדמייה ועוד. בכל אופן, לא הייתי ממליץ לעסוק בפעילות הגורמת לכאב. כאב הינו מערכת ההגנה של הגוף המזהירה אותנו מתהליכים הרסניים לרקמות השונות. תודה על שאלתך שנה טובה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב