אייך אתם ממליצים לבחור את המזרן הכי טוב?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/09/2003 | 19:29 | מאת: משפחת שושני מחיפה

שלום אייך אתם ממליצים לבחור את המזרן הכי טוב? תודה משפחת שושני

09/09/2003 | 22:31 | מאת: ד"ר צחי כהן

משפחת שושני שלום. קניית מזרן הוא דבר חשוב וסביבת השינה, כמו סביבת העבודה, הם דברים שצריכים להיות מותאמים אישית כדי לעזור לשמירה על בריאות הגב. כדאי להיכנס לרשת חנויות גדולה ומוכרת, המשווקת מגוון רחב של מותגים איכותיים על מנת להתאים אישית את המזרן הרצוי. באופן כללי: יש עדיפות למזרן קפיצים, הנותן תמיכה שווה ולכן טובה יותר לגוף. רצוי שלמזרן תהיה מערכת חיזוקים בשליש המרכזי לתמיכה טובה יותר באיזורי הגב התחתון והאגן. מזרון קשיח מומלץ יותר לכבדי המשקל, שכן הוא מעניק תמיכה טובה יותר ומונע שקיעה. אפשרות הבחירה ניתנת לרזים יותר, שיכולים לבחור בין מזרן קשיח לגמיש (רך) על פי נוחותם האישית. וחשוב מכל - יש לנסות את המזרן ולהרגיש שהוא הנוח ביותר עבורכם. תודה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב