סבל לכל החיים?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/09/2003 | 18:27 | מאת: מאיה

שלום רב! אני בת 27, וסובלת כמעט 10 מכאבי גב שהחלו ממאמץ יתר בהתעמלות קרקע. תחילה אמרו לי שייתכן שיש לי פריצת דיסק, אך לא רצו לעשות לי C.T בטענה שזה לא בריא (הייתי אז בת 17). מאז הגב מציק לי- או שהוא נתפס או שזזות לי חוליות (ה"קנאקים" ממש מחרידים...) או שאני סובלת מכאבים שמוקרנים לרגליים... עדיין לא עשו לי בדיקות ממשיות לזיהוי הבעיה למרות שאורטופד בדק ומישש ומתח וקבע שזוהי פריצת דיסק קלה. הופנתי לפיזיותרפיה שלא עזרה, החלפתי מזרון, אך לשווא... האם אאלץ לסבול לנצח? אני לא מסוגלת לעמוד יותר מרבע שעה או לשבת יותר מרבע שעה בלי להתחיל לסבול מחוליות שמתחילות לזוז ולהכאיב.... יש מה לעשות? (ניתוח לא בא בחשבון!!!) תודה מראש!

09/09/2003 | 22:46 | מאת: ד"ר צחי כהן

מאיה שלום, גשי לכירופרקט הקרוב לאזור מגורייך על מנת לאבחן, קודם כל, את הבעיה ולקבל ייעוץ מלא. באופן כללי אוכל לאמר שכירופרקטיקה מטפלת בהצלחה במקרים רבים של פריצות דיסק או מקרים עם סימפטומים הדומים לאלו שתארת. מידע על חברי האיגוד הישראלי לכירופרקטיקה לפי איזורי מגורים: 1800-658-000 בהצלחה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב