בריחת שתן לאחר שחיה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/07/2005 | 16:56 | מאת: לי

שלום, ילדתי לפני קרוב לחצי שנה. במהלך ההריון, לפניו והחל משישה שבועות לאחריו אני נוהגת לשחות. מאז הלידה, לאחר כל שחיה אני סובלת מבריחת שתן במשך מספר שעות. מדוע? הייתכן ששחייה מחלישה את שרירי האגן? מה עלי לעשות? תודה רבה

14/07/2005 | 16:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלפוחיתך כנראה מעט עצבנית- פני לביופידבק בקופת החולים שלך. השחייה מצויינת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה