טיפול מומלץ לצניחת שלפוחית.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/06/2005 | 10:08 | מאת: אלמוני

אמי בת 72 סובלת מזה 15 שנה בערך מצניחת שלפוחית השתן עם בריחת שתן קלה ללא החמרה לאורך השנים. 1.האם כדאי לבצע הרמת שלפוחית באופן כירורגי או שניתן לנסות קודם פזיותרפיה? 2. היכן אוכל למצוא חומר באינטרנט על הפעולה הכירורגית לתיקון הבעיה? בתודה מראש.

19/06/2005 | 09:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

פרמטרים רבים ובהם הבעיה, מצב כללי ש האם, רצונותיה וכו יביאו להחלטה מתאימה. ניתן לנסות טבעת המוחדרת לנרתיק או סדרה של ניתוחים אשר רובם מבוצעים בדרך נרתיקית ומותאמים לגיל המבוגר. ההחלטה צריכה להלקח לאחר בדיקה מקיפה אורוגינקולוגית ולא על סמך שאילתה בלבד בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה