דחיפות ותכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/06/2005 | 15:32 | מאת: המיואשת

אני בת 32 שנתיים וחמישה חודשים לאחר לידה (ואקום) וובלת מאוד בעיקר בלילה מדחיפות ותכיפות במתן שתן טופלתי בכדורים האחרון הוא דטרוזיטול כמו"כ עברתי בדיקות ציטוסקופיה אורודינמיקה וטופלתי בביופידבק ובשיטת פאולה בשבועות האחרונים נוסף גם כאב בטן מעל הטבור שיוצר גם תחושת לחץ לשירותים לפעמים לא רק לשתן מה יכולה להיות הסיבה ? והאם יש ומה הפתרון?

19/06/2005 | 09:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

חסרים לי פרמטרים מרובים חשובים ע"מ לענות. במידה והאבחנה ביא "שלפוחית עצבנית" ולא משהו אחר אזי לעיתים אף משתילים קוצב להרגעת שלפוחית או מבצעים ניתוח לתיקון תאחיזות הנרתיק. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה