שרירים מכווצים מידי...

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/06/2005 | 13:40 | מאת: מכווצת סדרתית

שלום, אני בחורה בת 24 ויש לי בעיה: לדעתי שרירי הנרתיק שלי מאוד מאוד מכווצים, דבר שמונע ממני לקיים יחסי מין. בכל מגע (כולל ניסיון להכנסת טמפונים) השרירים שלי אפילו מתכווצים עוד יותר ורציתי לדעת אם קיימת אפשרות להרחיב רק קצת את האיזור הזה אצל גניקולוג או במקום אחר? פגשתי עכשיו מישהו ואני ממש מפחדת מהרגע הזה שאני אצטרך לומר לו שאני לא יכולה לקיים יחסי מין בשל העובדה הזו. איזה רופא אמר לי פעם שיש לי ווגיניסימוס ובאופן כללי, גם לא יצא לי לקיים יחסי מין מעולם - משום שבכל הזדמנות כשהתכוונתי לקיים יחסי מין השרירים מאוד מאוד התכווצו ואי אפשר היה לעשות כלום. מה עושים? תודה!.

19/06/2005 | 09:47 | מאת: ד"ר קונדריאה

את סובלת מוגיניסמוס- זה לא קשור לפורום הזה פני לפורום סקסולוגיה באתר מחלקת נשים וולפסון. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה