חסרת אונים(דחף במתן שתן)

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/06/2005 | 23:31 | מאת: עדי כהן

שלום רב! סובלת מזה כ 3 חודשים מדחף במתן שתן , אני צריכה כל 10 דקות לשירותים, עשיתיתרבית שתן כמה פעמים יצא שלילי, עשיתי אולטראסאונד שיצא תקין +אולטראסאונד וגינאלי שיצא תקין .רופאת המשפחה שלחה אותי לאורולוג שאמר לי שהכל בסדר אצלי ונתן לי TOFRANIL לאחר בירור קצר הבנתי שזאת תרופה נוגדת דיכאון, לכן נמנעתי מלקחת אותה.אני לא ממש יודעת מה לעשות אני ממש סובלת מהמצב הזה שמגביל אותי ,אנא עזורו לי!!! אודה מראש

19/06/2005 | 09:45 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש מקום לברור אורוגינקולוגי מלא אך כדאי שתנסי את הטופרניל- הוא לא ניתן לך עקב דיכאון אלה עקב השפעה טובה להרגיע את התכווצויות השלפוחית הלא רצוניות בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה