בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/06/2005 | 09:55 | מאת: נעמה

אני בת 37 סובלת מבריחת שתן והרטבת לילה כל חיי, האם ניתן לעשות משהו ,האם זוהי תופעה תורשתית? גם הילדים סובלים מאותה תופעה ןכל הטיפולים(כולל תרופתיים) לא עוזרים, האם בעיה הורמונלית משפיעה? האם השמנת יתר משפיעה?

04/06/2005 | 23:53 | מאת: ד"ר קונדריאה

לצערי יש צורך בפרטים רבים נוספים ע"מ לענות. לפי תאורך הבעיה קשה וממושכת- לעיתים אני משתיל קוצב סוגרים בעכוז אך חובה עליך לעבור ברור רב תחומי מלא בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה