דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/05/2005 | 12:43 | מאת: שרון

רציתי לשאול מה לעשות בנוגע לדליפת שתן שקורית לי לפעמים. הרבה פעמים כשאני צריכה להתפנות, אני צריכה ממש בדחיפות להגיע לשירותים ולעיתים אף ממש דולף לי שתן. אפילו פעם אחת ממש 'עשיתי במכנסיים'. אני שנה לאחר לידה מה עלי לעשות? האם יש אתרים בהמופיעים תרגילים, והאם זה יעזור?

04/06/2005 | 23:49 | מאת: ד"ר קונדריאה

הדרך הנכונה היא ביופידבק או אימון שלפוחית במכונים פיסיוטרפיים בקופות. כדאי לעבור אבחון אורוגינקולוגי לפני כן. בברכה

07/06/2005 | 09:33 | מאת: מיקי

בכל מקרה כדאי לדעת שיש כיום דור חדש של פדים ורשתוניות חברת אשר"מ 039218805 0544550587

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה