ציסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/05/2005 | 00:50 | מאת: calltome

האם אפשר לקבל את סדרי הבדיקות והפעולות החיוניות לבדיקה זו? הכוונה היא... לפני הבדיקה הנ"ל מה צריך לבצע (אילו בדיקות). ובמהלך הבדיקה הנ"ל איך מתבצעת הבדיקה? אילו חומרים ובאיזה ציוד משתמשים? האם יש תופעות לואי תוך כדי ולאחר הבדיקה הנ"ל? והאם ניתן לערוך בדיקה אחרת במקום? הכוונה היא...במידה וקיימת דלקת בשלפוחית השתן האם ניתן לגלות אותה גם בדרך אחרת? או שחובה לערוך אתהבדיקה? תוך כדי דלקת? תודה מראש על התגובה...תהיה אשר תהיה ומתי שתהיה... חשוב לי מאוד מאחר וחוששת ...

04/06/2005 | 23:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

ציסטוסקופיה באישה היא החדרת צינור עדין לכיס השתן ללא צורך בהרדמה ת לצורך הסתכלות על פנים הכיס. הפעולה אורכת דקה ומלווה באי נעימות מינימלית. במקרים מסויימים מזהה גם דלקת בכיס. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה