בריחת שתן בצורה מוגזמת אני צריכה חיתולים.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/05/2005 | 18:00 | מאת: ציפי

נמאס לי כבר. לפני שמונה שנים הוציאו לי את הרחם השחלות והחצוצרות ובאותה הזדמנות גם שיפצו לי את שלפוחית השתן שצנחה . עברו על שמונה שנים נפלאות ושוב התחיל הסיפור של חוסר יכולת להחזיק שתן והליכה לשירותים בצורה מאוד דחופה אורולוג אמר שחלק מהעניין שלי הוא פסיכולוגי וחלק בגלל שתחתית האגן או השלפוחית היא מאחור . ממש לא הבנתי כי הוא המליץ על ניתוח . פסלתי אותו כי לא רציתי לעבור עוד ניתוח בטח שלא בגלל פסיכולוגיה. אבל אני בזמן האחרון לא מצליחה להחזיק את השתן ואני לא מבינה מה קורה לי . האם אפשר להסביר לי מה קורה? האם באמת לעשות ניתוח ? קשה לי מאוד אני בת 52 כלהיום בנסיעות ועל התעמלות אין מה לדבר כי אני לא מסוגלת בשום אופן להכריח את עצמי להתעמל ניסיתי אבל אני כל כך שונאת עד שאולי ניתוח עדיף . אני מאוד מתלבטת האם תוכלו לעזור לי בהמלצה בלבד????? תודה רבה

22/05/2005 | 08:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת בברור אורוגינקולוגי וטיפול שכנראה יכלול תרופות ואולי ניתוח. לפי תאורך לא כדאי להשאר ללא טיפול בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

22/05/2005 | 20:29 | מאת: ציפי

תודה רבה על התשובה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה