שלפוחית אטונית בעקבות בלט דיסק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/02/2005 | 20:31 | מאת: לילי

אני מחפשת מידע רפואי ספרותי על אנשים שנפגעו בגב תחתון והדבר גרם להידרדרות במצבם הבריאותי כלומר לבעיות של הליכה כאבי גב מתמשכים עצירות שתן(אטוני)עצירות נימלולים והרדמיות של הרגליים וכן חוסר תחושה:אימפוטנציה כמו כן אם ניתן לקשור בן הפגיעה לתוצאה

12/02/2005 | 18:26 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש קשר אפשרי. פני לפורום נוירולוגיה בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה