בריחת שתן מוזרה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/12/2004 | 10:37 | מאת: חייל

שבוע שעבר הייתה לי בריחת שתן קטנה מאוד בזמן השינה בצבא. חשבתי בהתחלה שמישהו הרטיב אותי בשביל הצחוק. אתמול קמתי ב 2 בלילה (בבית) והכל היה רטוב, מסתבר שהייתה לי בריחת שתן. דבר כזה או זהה לא קרה לי וזה נורא מפחיד אותי. יש לזה סיבה מיוחדת?

12/12/2004 | 07:54 | מאת: ד"ר קונדריאה

הפורום הוא לנשים אך התופעה ידועה והיא בדר"כ על רקע נפשי של לחץ. פנה לרופא היחידה בברכה

17/12/2004 | 15:38 | מאת: חייל

תודה רבה! זה לא קרה מאז, החלטתי להיות יותר רגוע.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה