דליפה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/12/2004 | 22:08 | מאת: אילה

שלום, אני בת 25 (ללא ילדים). מאז שאני זוכרת את עצמי הבעיה קימת אצלי. אני לא יודעת להגדיר את הזמן המדויק של הבריחה של השתן. אבל כמעט תמיד התחתון רטוב לצערי. מה עלי לעשות? האם זו בעיה פתירה ברמת תרגול? האם אני צריכה טיפול תרופתי כלשהו. אשמח לפתרון אשר יאפשר לי לבצע אותו בבית ולא במרפאה (בישנות...)- ספרים לתרגול וכו' .

09/12/2004 | 16:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

את כנראה צריכה טיפול תרופתי לשלפוחית עצבנית. חובה לעבור בירור אורוגינקולוגי מלא. אימון שלפוחית גם יכול לעזור. בברכה

09/12/2004 | 20:45 | מאת: אילה

לאיזה סוג רופא פונים לבירור אורוגינקולוגי? רופא נשים רגיל? ותודה על התגובה.

22/02/2005 | 23:08 | מאת: שירה

אני בת 30 , בשבוע האחרון אני סובלת מבריחת שתן עד כדי הרטבת התחתון חשוב לי לציין שאני גרה בחו"ל והסיכוי לקבוע תור מהיום להיום כאן הוא אפסי זו פעם שנייה סה"כ שזה קורה לי , קרה לי בעבר לפני כמה חודשים ייתכן שהדבר נוצר בעקבות קור שאני לא רגילה אליו ? ( הולנד ) לאיזה רופא אני צריכה בכלל לפנות ? האם יש משהו זמני שאני יכולה לעשות כדי לפתור את הבעיה אני נאלצת בימים אלה להסתובב כל היום עם תחבושת הגיינית כי רק ככה אני מבטיחה לעצמי להרגיש טוב באופן יחסי אשמח לקבל תשובה בהקדם , הסיטואציה הזו ממש מביכה וגורמת לי להרגיש רע מאוד אני רווקה - ללא כל עבר של הריונות תודה מראש על העזרה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה