לא מספיקה להגיע לשרותים..

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/12/2004 | 16:55 | מאת: אידה

ד"ר אלכסנדר שלום אני בת 54 - ויש לי בעיה רצינית ביותר.. {רצינית עבורי} לעיתים קרובות אני לא מספיקה להגיע עד לשירותים וחצי מהשתן יורד לי במכנסיים אני לא הולכת לשרותים ברגע האחרון.... ובכל זאת זה המצב! אגב, אני נכה ובבית בכסא גלגלים.. האם יש לזה קשר? נפגעתי באחד הפיגועים שהיו בשנת 2000 ומאז אני רתוקה לכסא בבית. בחוץ אני בתותבת.. כאשר אני מרגישה שאני צריכה לשרותים כל זמן שעוד לא קמתי מהכסא לא בורח לי השתן.. ברגע שאני מנסה לעמוד מיד מתחיל לברוח לי וכמה שאני מנסה לשמור שלא יברח אני לא מצליחה.. אנא תייעץ לי מה לעשות. אני בדיכאון מהמצב הזה. יש לי בעיה כאשר אני מחוץ לבית כי אני סובלת משתן מרובה... אני משתדלת לא לשתות, ואף משתמשת בתרופה להפחתת השתן שתרופה זאת פוגעת בעיניים תמיד שורפות לי העיניים כאשר אני נוטלת את הכדור הזה.

08/12/2004 | 19:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

האם עברת איבחון אורוגינקולוגי. יש אפשרויות טיפול! בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה