בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/12/2004 | 13:43 | מאת: חנית

שלום אני בת 25 נימצאת כ-4 חודשים אחרי לידה 3 עד היום הכל היה תקין אצלי אולם לפני כחודש בערך נתחיל לברוח לי השתן אני פשוט מנסה לישלוט בזה ולא מצליחה גם אם אני מרוכזת ומיתאפקת זה בורח וממש לא נעים כמו כן כבר כימעט חודשיים אני מתעמלת ומתמקדת על חיזוק שרירי ריצפת האגן וזה לא ממש עוזר פניתי לרופאת מישפחה שהפנתה אותי לאורולוג ורציתי לשאול מספר דברים: מה בודק האורולוג? האם הוא עושה גם בדיקה בגוף עצמו? (הכוונה לבדיקה נרתיקית?) והאם אין עוד מישהו שיכול לטפל בבעיה זו ? (מכיוון שכל האורולוגים בקופה שלנו הם גברים ואני קצת מתבישת) אודה לכם מאד אם תתיחסו לשאלותי חנית

08/12/2004 | 19:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

שעלתך נענתה בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה