שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/11/2004 | 00:37 | מאת: מרים שלו

אני בת 65 וסובלת כבר חודשיים מהתקפי שיעול קשים עם זמנים של רגיעה ביניהם. לפי המלצות רופאים: הפסקתי לקחת תרופה נגד לחץ דם שעשויה לגרום לשיעול; ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון שאמר לי שזו אינה תוצאה של צינון וגם לא שעלת וכי הוא רואה אודם ובצקות במקומות מסוימים שגורמים לו לחשוב שזו בעיה בדרכי העיכול ו/או בעיה הנובעת מתרופה. לקחתי תרופה בשם פמוטידין שנתן לי אותו רופא אף אוזן גרון ואמר שזה יטפל בבעיה תוך יומים שלושה (מה שלא קרה); לפי המלצת אותו רופא גם הורדתי ממזוני מיצי הדרים, קפה, שוקולד, עגבניות, בצל, מטוגן וחריף. שום דבר לא עזר. גם צילום רנטגן שעשיתי הראה שהריאות נקיות. מה יכול לגרום לשיעול והאם יש מה לעשות בנדון? אני מיואשת. תודה, מרים.

15/11/2004 | 16:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לפורום רפואה פנימית בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה