בריחת שתן לאחר 4 לידות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/10/2004 | 21:47 | מאת: לי

שלום דר' במהלך ההריון הרביעי ולאחריו אני חווה בריחת שתן תוך כדי שיעול, צחוק, ספורט או מאמץ אחר לא קשה. המצב מאוד מביך ומפריע. מה עושים?? (כל הלידות היו תקינות, לא היו הפלות בעבר). תודה

27/10/2004 | 16:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

עצם ההריונות והלדות הוא גורם סיכון מאוד משמעותי לדליפת שתן. פני לאורוגינקולוג לאבחון והצעה טיפולית. יש מה לעשות לשפר את איכות חייך. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

27/10/2004 | 22:34 | מאת: לי

התוכל להמליץ על אורוגיניקולוג בדרום (איזור ב"ש) ?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה