בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/10/2004 | 02:08 | מאת: טליה

שלום רב, לאימי (בת 47) יש מזה זמן רב בריחות שתן,זה בד"כ בא לידי ביטוי כשהיא צוחקת/משתעלת או מתעטשת,אני מנסה לשכנע אותה שתטפל בזה,אולם אינה שומעת בעצתי,אני חושבת שהיא מתביישת להבדק ,יש לה איחור של כמה שבועות בווסת,היא הייתה מקבלת אחת לשבועיים)ועליי לציין גם שבעבר היה לה התקן של מכשיר פנימי.. מה ניתן לעשות?האם זה קשור לגיל המעבר או לדברים האחרים שציינתי?(איחור בווסת וההתקן). בתודה מראש, טליה.

20/10/2004 | 16:04 | מאת: ד"ר קונדריאה

תסבירי לאימך שאין לה מחלה אלה מצב המוריד את איכות חייה. יש היום טיפולים רבים העשויים לעזור לה מאוד. יש לפנות לאורוגינקולוג. נושא השיבוש במחזור קשור בגיל המעבר כנראה. בהצלחה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

23/10/2004 | 14:39 | מאת: רינה

אבי בת 70הסובלת מבריחת שתן שנים וגם מצב ברואתית לא תקין לאור המצב נאלצתי לסכים לעבור במקום בקפלן באסותה דרך גינוגלוג בשם אורי גורלי האם החכטתי נכונה למרות הסוכרת שאני מתלבטת בגללה אודה מהצבת המומחים לעזור לי להחליט תודה מאת רינה

23/10/2004 | 14:39 | מאת: רינה

אבי בת 70הסובלת מבריחת שתן שנים וגם מצב ברואתית לא תקין לאור המצב נאלצתי לסכים לעבור במקום בקפלן באסותה דרך גינוגלוג בשם אורי גורלי האם החכטתי נכונה למרות הסוכרת שאני מתלבטת בגללה אודה מהצבת המומחים לעזור לי להחליט תודה מאת רינה

23/10/2004 | 21:14 | מאת: רונית

ד"ר נכבד ,שלום רב ! אני בת 46, ובזמן האחרון, אני שמה לב שבזמן פעילות גופנית כמו ריקודי עם, יש לי דליפת שתן. שמעתי מחברה, ששמעה מהרופא שלה על אופציה להזרקת ג'ל, שנקראת ZUIDEX. הייתי מעוניינת לדעת עוד פרטים (יתרונות, חסרונות וכו'), והאם אתה ממליץ על כך. כמו כן איך ניתן לעשות לבצע זאת ואיפה. אודה מאוד לתשובתך המהירה. רונית.

23/10/2004 | 14:39 | מאת: רינה

אבי בת 70הסובלת מבריחת שתן שנים וגם מצב ברואתית לא תקין לאור המצב נאלצתי לסכים לעבור במקום בקפלן באסותה דרך גינוגלוג בשם אורי גורלי האם החכטתי נכונה למרות הסוכרת שאני מתלבטת בגללה אודה מהצבת המומחים לעזור לי להחליט תודה מאת רינה

23/10/2004 | 14:41 | מאת: רינה

אבי בת 70הסובלת מבריחת שתן שנים וגם מצב ברואתית לא תקין לאור המצב נאלצתי לסכים לעבור במקום בקפלן באסותה דרך גינוגלוג בשם אורי גורלי האם החכטתי נכונה למרות הסוכרת שאני מתלבטת בגללה אודה מהצבת המומחים לעזור לי להחליט תודה מאת רינה

23/10/2004 | 14:41 | מאת: רינה

אבי בת 70הסובלת מבריחת שתן שנים וגם מצב ברואתית לא תקין לאור המצב נאלצתי לסכים לעבור במקום בקפלן באסותה דרך גינוגלוג בשם אורי גורלי האם החכטתי נכונה למרות הסוכרת שאני מתלבטת בגללה אודה מהצבת המומחים לעזור לי להחליט תודה מאת רינה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה