מה עדיף?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/07/2004 | 03:42 | מאת: HB

לפני ניתוח TVT באיכילוב, האם הרופא שם הוא המחליט על TVT או TOT? באיכילוב נוקטים בשתי השיטות? מה ההבדל?

17/07/2004 | 19:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

שתי השיטות מבוצעות לאותה מטרה. הידע לגבי ה-tvt רב וארוך שנים יותר.. בקשי מהרופא המנתח הסבר מדוע הוא רוצה לבצע שיטה אחת או השניה בהצלחה

18/07/2004 | 17:08 | מאת: אורית

אני עברתי TOT בבי"ח כרמל לפני כחצי שנה, נכון לעכשיו אני מרגישה בריאה לגמרי. לי הסבירו שהשיטה מהפכנית ביותר בכך שהיא מפחיתה מאוד את אחוז התקלות במהלך הניתוח. הרופא אמר ששיטת TVT עלולה לגרום לסיבוכים המסוכנים מאוד למנותחת. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה