כאבים ובריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/05/2004 | 15:48 | מאת: ענת

שלום ד"ר קונדריאה אני בת 35 , לפני כחודש החלו אצלי כאבים בעת מתן שתן, שהלכו והתחזקו הכאבים הם בעיקר לפני מתן השתן ובסיומו. (אני חשה צורך לכווץ את השלפוחית עמ"נ להרגיע את הכאב לאחר מתן שתן) עשיתי מספר בדיקות שתן שאחת מהן עם קטטר ונמצאו 500 WBC/MICR 25 RBC/MICR ובבדיקה האחרונה אף נמצאו ניטריטים ופרוטאינים אבל ב 2 תרביות מתוך 3 נמצא החיידק STAPHI SAPROPHITICUS בבדיקה אחת לא נמצא אף חיידק. לכן עברתי גם בדיקה גניקולוגית שבעקבותיה נמצא זיהום קל שבעקבותיו טופלתי אך הבעיה לא נפתרה אלא רק התגברה, בכל מקרה נשלחה תרבית וגינלית למעבדה ולא נמצא דבר. לבסוף טופלתי באנטיביוטיקה מסוג אופלודקס. ולאחר 3 ימי טיפול אני לא חשה בשיפור בכאבים. (אני משתמשת בסדורל לשיכוך הכאבים) בנוסף שמתי לב שבלילה יש לי בריחה קלה של שתן שאין לי שליטה עליה כלל. ממה יכולה לנבוע הבעיה? כי לא קיבלתי תשובה ברורה מהבדיקות שעשיתי ומהרופאים שהייתי אצלם, האם יש עוד כיוונים שעלי לבדוק, האם יש עוד בדיקות שכדאי לעשות? בתודה מראש ענת

10/05/2004 | 15:51 | מאת: ד"ר קונדריאה

בשלב זה נראה שיש לך דלקת עקשנית בשלפוחית השתן. החלמה אורכת זמן. שמעי בעצת רופאיך. בברכת בריאות שלמה

23/05/2004 | 17:23 | מאת: ענת

שלום שוב לאחר 10 ימי אנטיביוטיקה הדלקת עברה ויש הקלה רבה בכאבים. בצעתי שוב בדיקת שתן והפעם לא היו כל ממצאים. למרות כל זאת יש עדיין השהייה וכאבים לפני מתן שתן. מה יכולה להיות הסיבה? ומה ניתן לעשות? תודה מראש מודאגת ענת

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה