עצירת שתן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/03/2004 | 21:02 | מאת: שרית

ד"ר שלום, לפני כשלוש שנים עברתי לידה בחו"ל כתוצאה ממנה איבדתי תחושה באזור הבטן והשלפוחית. אובחנה פגיעה עיצבית במערכת ההקפית והפרפרית. כתוצאה מכך חוברתי לקטטר במשך חודשים ולאחר סירובי להמשך קטטר קבוע(דרך הבטן)נותקתי ומאז ועד היום אני הולכת לשירותים לפי שעון (כל שעתיים)בשל חוסר תחושה. דבר אשר מפריע לתיפקוד השוטף. כעת אני מתכננת הריון נוסף והייתי מעונינת לדעת האם ישנם דברים מיוחדים שעלי לעשות כמו כן האם זה נכון שזו פגיעה קבועה ותמידית ללא אפשרות טיפול כמו שנאמר לי עם חזרתי לארץ תודה

13/03/2004 | 16:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

לצערי פגיעה הנמשכת ללא שינוי כשנתיים עשויה להיות קבועה. אין לי מספיק פרטים ע"מ להמליץ על ההתנהגות בהריון הבא. עליך לפנות עם כול המסמכים שבידך לנוירולוג ואורוגינקולוג לצורך הערכה מלאה. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה