בריחת שתן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/03/2004 | 18:06 | מאת: לילי

ילדתי לפני חודשיים וחצי,מזה שבוע יש לי בריחת שתן קלה .איפה ניתן לקבל מידע והנחיות לגבי תרגול שרירי רצפת האגן? לאיזה רופא לפנות במידה והבעיה לא נפתרת?

09/03/2004 | 09:41 | מאת: ד"ר קונדריאה

מזל טוב אני ממליץ לך קודם לפנות לאורוגינקולוג או לרופא המשפחה לשלול דברים פשוטים כמו דלקת בדרכי השתן. במדה ויהי צורך כדי לבצע פסיוטרפיה דרך מכון מוכר שיש בבתי חולים ובקופות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה