לאחר נתוח tvt

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/03/2004 | 12:52 | מאת: אתי

שלום, אני עברתי נתוח tvtתקון קדמי ואחורי לפני כשבוע וחצי. הנתוח עבר בלי בעיות אך עדיין יש הפרשה ומעט דמום,מצב שמביא אותי להחליף פד לפחות 4 פעמים ביום. היו מקרים בודדים של דליפת שתן קלה כאשר השפוחית היתה מלאה .האם זה תקין למצב לאחר הנתוח? שבוע לאחר הנתוח באופן פתאומי תפםתי משהו שנפל לידי כאשר שכבתי על הםפה.(בערך כ 6 קילו) מאז יש לי כאבים ורגישות בצד ,וכפי שציינתי הפרשות .לא מדובר בכאב חזק מאד,אך בהחלט ישנו, כאשר בצד השני איו שום תחושה של רגישות. ( זה כבר 4 ימים מאז )במדה ונגרם נזק לאחר הנתוח איך אפשר לדעת.?במדה ויש בעיה האם ניתן לתקן באופן מיידי או לאחר החלמה מהנתוח הנוכחית וכמה זמן לחכות. התיעצתי בטלטון עם הרופא ,לפי דבריו לא מאמין שיש ממש בעיה. אני מאד לא רגועה, אודה לך על התשובות לכל השאלות. תודה על עזרתך, אתי

09/03/2004 | 09:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

המהלך איננו תקין באופן מלא אך בהחלט אפשרי. במצבים כאלו חובתו של המנתח לבדוק אותך. אין סבה להשאר במתח ואי ודאות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה