אורודינמיקה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/02/2004 | 00:18 | מאת: דליה

שלום רב, אודה לכל מי שיכולה לספר לי מניסיונה מהי בדיקת האורודינמיקה - האם היא כואבת או מסוכנת וכדומה - כי אני קצת חוששת! תודה מראש!

01/03/2004 | 18:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

בדיקה בה מחדירים לשלפוחית צינורית עדינה וממלאים במים. מודדים פרמטרים רבים של תיפקוד השלפוחית. הבדיקה אינה כואבת כלל אך יש בה את אי הנעימות שבמצב. בברכה

01/03/2004 | 19:06 | מאת: דליה

תודה רבה דוקטור! כעת אני הרבה יותר רגועה! דליה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה