מוטרדת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/12/2016 | 13:24 | מאת: אישה

בת כמעט חמישים. מנפאוזה או טרום כבר 6 שנים.גרד מטריד בלילה בעיקר שם למטה . כן שם. לפני פיפי או בכלל. בעיקר בלילה זה אומר גירוד ממש הולכת לעשות פיפי 2 4 פעמים בלילה ולא נרגע עד שאני שוטפת במים פושרים וכמובן ישנה ללא תחתון או בגד התרגלתי לקום בכיניים עצומות ולחזור מייד לישון האם יעבור או שזה תקלה חמורה

שלום רב, התופעה שאת מתארת מחייבת בדיקה, משטח ואולי ביופסיה. ממליץ לך לפנות למרפאה לבעיות הערייה בברכה, פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה