לחץ על הבטן התחתונה ומתן שתן לעיתים תכופות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/11/2016 | 03:39 | מאת: אלונה

שלום, אני כרגע נמצאת בחופשה בארה"ב, לפני שלוש שבועות החלו לי תסמינים של דלקת בדרכי השתן. לקחתי ciprofloxacin לחמישה ימים פעמיים ביום. אחרי זה זה נהיה יותר טוב אבל לא עבר, אז נתנו לי ניטרופורנטיון ל5 ימים פעמיים ביום זה גם טיפה נהיה יןתר טוב ולא עבר ואז נתנו לי אותו לעוד 7 ימים ועוד כדור אחד נגד פטריה בנרתיק למקרה שיווצר אחרי האנטיביוטיקה. הצריבה בעת מתן שתן עברה, אבל עדייו הרגשתי נפיחות, כאב בבטן תחתונה ולחץ על שלפוחית ומתן שתן לעיתים תכופות. הרופאה אמרה שהדלקת בדרכי השתן עברה לפי הבדיקת שתן ושזה משהו אחר. התסמינים שנשארו זה נפיחות בבטן, כאב בבטן תחתונה, שורף למטה (לא בזמן פיפי אלא מדי פעם מופיע ונעלם) ויש לי מלא פיפי כל הזמן. היא עשתה לי בדיקות ודגימה מהנרתיק ואמרה שיש לי חיידק בנרתיק, נתנה אנטיביוטיקה ל7 ימים metronidazole היום סיימתי עם האנטיביוטיקה והתסמינים לא עברו. הרופאה אמרה שהיא כבר לא יודעת מה זה יכול להיות ואמרה שאני צריכה לפנות לבית חולים אם יחמיר. אני די אובדת עצות, אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

שלום רב, אני מתנצל על ההשהיה במענה. הסיפור שלך נשמע כמו כניסה למעגל של דלקות נרתיק / דלקות בשלפוחית. ממליץ לך להפסיק לתקופה של כ - 10 ימים את האנטיביוטיקה ולהשתמשת בתכשירים של פרוביוטיקה דרך הפה ולנרתיק. וחח"כ להבדק שוב. בברכה, פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה