בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/08/2016 | 00:34 | מאת: מרינה

ילדתי לפני כארבע שבועות ועדיין אני סובלת מבריחת שתן מה אפשר לעשות בנושא? האם יצכן שיש לי נזק בעקבות הלידה?

שלום רב, את עדיין קרובה מידי ללידה . ממליץ לך לחכות עוד 2-3 שבועות, ואם הבעייה מתמידה לפנות לפיזיותרפיה לרצפת האגן... במידה ואין שיפור - יש להוועץ באורוגינקולוג . בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה