שימוש בפסרי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/07/2016 | 11:13 | מאת: אגי

אני בת 78. יש לי צניחת רחם ושלפוחית בדרגה 4. לאחרונה בהדרכת רופא התחלתי להשתמש בפסרי ואני מרוצה. האם השימוש בפסרי לאורך זמן יכול להזיק בדרך כלשהי?

10/07/2016 | 12:11 | מאת: אביבה

שלום-הגעתי לתל השומר מרפאה אורוגניקולוגית אצל דר' ביטמן גנדי-אני בת 69 שנים בעקבות הטלת שתן בתכיפות ואי יכולת להתאפק - נותחתי ב23/4/14 VH+TOT והורידו את השחלות והרחם בעקבות הגוש -אולם את הבעיה של הטלת שתן ואי יכולת להתאפק לא נפתרה ואני קוראת שיש אפשרות לשימוש בפסרי - האם זה יתאים גם לי. תודה אביבה ת"ז 07504210

שלום רב, שימוש בפסרי לנרתיק יכול להמשך גם שנים רבות. יש לבצע טיפולי תחזוקה לנרתיק מידי 2-3 חודשים , וכך לאפשר טיפול ארוך טווח ... בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה