דוקסילין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/07/2015 | 20:02 | מאת: ויקטוריה

שלום ! אני ובעלי בתיכנון של ילד שלישי.לפני שבעויים רופאת נשים עשתה לי בדיקות ויצא u.ureal/parvum-pcr חיובי.היום קיבלתי מרשם של דוקסילין 14 יום פעמיים בשבוע וגם לבעלי.כרגע אני במחזור.שאלה שלי האם בכלל לקחת את התרופה הזאת ועוד למשך שבועיים? והאם צריך לשים בצד תיכנון ילד? בחיי יום יום אים שום סימפטומים.(היו מדי פעם הפרשות זו גם הסיבה לבדיקות). תודה מראש!

שלום רב, מציע לך לסיים הטיפול בדוקסילין ורק לאחר מכן לתכנן את כניסתך להריון. ב ב ר כ ה, דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה