כיבים/פצעים עקב הרטיבות שבדליפת השתן- היתכן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/02/2004 | 22:07 | מאת: מיכל

אני בהריון ומאז תחילתו קיימת אצלי דליפת שתן (אני בחודש שמיני). אני משתמשת בפדים אך חיה רוב הזמן מן הסתם, ברטיבות משהו. אני חשה לעיתים תכופות גירוד בשפתיים החיצוניות של הפות, והיום כשהסתכלתי טוב במראה ראיתי מעין פצעים/כיבים/נקודות במקומות שמגרדים לי. אני מקשרת את זה לרטיבות. היתכן? ואם כן - מה אפשר לעשות?

15/02/2004 | 14:46 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלום מיכל חובה ראשית לשלול סיבות אחרות לכיבים. במדה והם מגירוי השתן את יכולה למרוח baby paste כמחסום. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה