נגישות
נגישות

טרמפולינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/02/2015 | 15:55 | מאת: סיכל

אני בת 50 עם צניחה בנונית של הרחם. האם קפיצה על טרמפולינה כעשר דקות מדי יום ברצף, עשוייה לחזק את שרירי רצפת האגן או שיש להימנע מפעילות זו?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, קפיצה בטרמפולינה יכולה להחמיר את צניחת אברי האגן, ובחדאי אינה מחזקת את שרירי רצפת האגן. ב ב ר כ ה , דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה