בריחת שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/02/2004 | 23:13 | מאת: אילנה

שלום אני בת 45 , אחרי3 לידות ( לידה ראשונה לידת מלקחיים ) עברתי ניתוח ( בירדג') לפני כ- שנה ו-9 חודשים , עקב בריחת שתן במאמץ שסבתלי מזה כ- 10 שנים ,מיידי אחרי ניתוח הרגשתי שבעייתי נפתרה ושמחתי מאוד על כך אך מלפני כ-3 חודשים מרגישה שיש שוב הרעה במצבי , ולפעמים במאמץ יש לי שוב בריחת שתן , זה עוד לא חמור כמו שנה לפני הניתוח אך מפחדת שהמצב שוב יחמיר , מה עלי לשות ? תודה אילנה

14/02/2004 | 07:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לשלול דלקת בדרכי שתן. וכן לבצע ציסטוסקופיה. במדה והבדיקות תקינות עליך לפנות לאורוגינקולוג להערכת מצב מלאה. לעיתים יש מקום לניתוח נוסף. אשמח לעזור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה