בריחת שתן בת 17-

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/11/2012 | 18:22 | מאת: ליאור

שלום אני בת 17 וכבר יומיים באופן רצוף בורח לי שתן ללא שום הרגשה או תחושה, זה ממש מוזר כי המשותף לשני המקרים ששניהם היום כמעט באותה השעה של היום וגם בשניהם הייתי בדיוק לאחר שהתפנתי בשירותים , אני כבר מתחילה לדאוג שזה לא משהו כרוני שימשיך לחזור על עצמו הרי אין לי שום הרגשה כאילו אני משתינה בכלל אני מגיל שלוש כבר הייתי מאוד עצמאית בצרכים שלי ובחיים לא עשיתי במיטה גם לא בגיל קטן, ואם יש לי צרכים באמצע הלילה אני תמיד קמה ללא יוצא דופן, עכשיו זה ממש מלחיץ אותי כי אני בכלל לא מרגישה שאני משתינה אני בטוחה הייתי בטוחה שזה אולי זעה אומשו עד שהרחתי בוודאות שזה פיפי וראיתי שגם התחתונים והמכנס שלי רטובים... ממה זה יכול לנבוע והאם זה משו שיהיה כרוני מה עליי לעשות ????.... בבקשה תרגיע אותי.. :\

08/11/2012 | 14:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

באמת סיפור לא ברור. פני לרופא משפחה או ילדים לברור ראשוני. נוירולוגי ותרבית. במידה ולא עוזר פני לאורוגינקולוג.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה