בריחת שתן בגיל צעיר ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/10/2012 | 21:10 | מאת: מירב

שלום וברכה אני בת 38 לא מצליחה להתאפק וכאשר אני בדרך לשירותים כבר חצי מהשתן משתחרר לי . לציין שאני קמה כמה פעמים בלילה להתפנות . האם זה לא מוקדם מידי לגילי ? תודה

12/10/2012 | 19:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

ישנם גורמים נוספים רבים. ילודה, תורשה, מחלות רקע וכו. את סובלת מכיס שתן רגיז. תוכלי להעזר בביופידבק או טיפול תרופתי לאחר אבחון אורוגינקולוגי מלא

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה