בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/08/2012 | 00:35 | מאת: בת 52

בתקופה האחרונה, אני מוצאת שהתחתון והמכנס רטובים בתחילה חשבתי שזו הזעה, אבל יותר ויותר נדמה לי שזו דליפת שתן במשך כל היום... לאו דוקא במאמץ... הסיפור הזה חדש לי. אילו תרגילי פיזאוטרפיה אפשר לעשות? והאם זה מספיק מבחינה טיפולית. אני יודעת שצריכה להוריד במשקל, וגם בתקופת סטרס ... (גם העליה במשקל אני חושבת קשורה לסטרס) תודה רבה

10/08/2012 | 11:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

את צודקת ירידה במשקל תועיל. לאחר אבחון סוג הדליפה עי אורוגינקולוג יומלץ על פיסיוטרפיה תרופה או ניתוח.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה