בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/07/2012 | 12:52 | מאת: אביב

רציתי לדעת אני בחור בן 20 ולאחר יומים של כאבי בטן ושלשולים נשארתי לילה שלם ער ולא יכולתי לישון והיום שהתעוררתי הבחנתי שהתחתון שלי לח וברח לי קצת שתן בלילה האם יכול להיות שמאחר ולא ישנתי בלילה ונשארתי המון שעות ער אז ברח לי מרוב שהייתי עייף או שזה ממשהו אחר וצריך לבדוק את זה תודה רבה

02/08/2012 | 13:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

יחלוף!!

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה