נוזל בדוגלס - דחוף

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/07/2012 | 19:18 | מאת: יעל

בת 58 - (לפני 20 שנה סרטן שד - לא עבר לבלוטות) ב-U.S. גניקולוגי שעשיתי באוקטובר 2011 נצא נוזל בכמות מזערית בחלל הרחם (רירית דקה וסדירה)לאחרונה עשיתי שוב U.S. ונמצא שוב אותו ממצא. מה זה אומר , אני מאד מודאגת. (לפני 3 שנים קולונוסקופיה - תקין) לפני שנה U.S. בטן - תקין

23/07/2012 | 08:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש הבדל בין נוזל בדוגלס לנוזל בחלל הרחם. לפי הנתונים שמסרת אין לכך משמעותרפואית. במקסימום ניתן לבצע דגימת רירית הרחם במרפאה עי צינורית עדינה-pipelle בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה