בועת אויר בנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/06/2012 | 16:01 | מאת: אורטל

שלום, ילדתי לפני חודשיים לידה שנייה בלידה ואקום (ראשונה בקיסרי עקב מצג עכוז) ולאחר מכן הוכנסתי לחדר ניתוח עקב קרע דרגה 3 . בשבועיים האחרונים אני מרגישה הקלה משמעותית בכאבים אך לפתע יש לי תחושה של בועות אויר מהנרתיק לעיתים קרובות. כמו כן, בימים האחרונים אני מרגישה ש"בורח" לי שתן (מעט)- דבר שלא קרה לי עד כה. האם זה נורמלי? האם ניתן לטפל? אני מציינת שטרם ניגשתי לבדיקה אצל רופא נשים שמבוצעת לאחר הלידה ואצל פרוקטולוג עקב כאבים עזים. אודה לתשובתך, אורטל

04/07/2012 | 15:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

גשי מייד לפרוקטולוג. חובה לבדוק אותך. רוב הסיכויים שאת פשוט בתהליך החלמה אך צריך לשלול סיבוכים כגון נצור לנרתיק וכו.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה