ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/06/2012 | 12:30 | מאת: נעה תורגמן

שלום דוקטור אלכסנדר ! אני עברתי ניתוח TVT היה בורח לי במאמץ עברתי את הניתוח בבי"ח אלישע בחיפה ע"י רפואה פרטית כבר עברו חישה שבועות מהניתוח והמצב לא משתפר יש לי הרגשה מאוד לא נוחה באזור הניתוח בצדדים יש לי הרגשת מתיחות ולפעמים חום פנימי אני לא נרדמת בלילה כשאני רוצה לישון על הצד זה בלתי אפשרי לגבי מתן השתן אני מטילה שתן בסדר גמור ואין לי בריחות אני מאוד מודאגת שמא הסרט שהותקן מתוח מדי השבוע הייתה לי ביקורת והרופא אמר שהכול בסדר שהוא לא מוצא בעיה שההרגשה הלא נוחה תחלוף במקביל לניתוח אני מתמודדת גם עם בעיה בקרסול רגל שמאל יש חשש שייש לי קרע בגידים והשאלה אם המצב הזה משפיע על כל מהלך ההחלמה מהניתוח לפני שבועיים לא הרגשתי כל כך רע מההרגשה הפנימית שייש לי משהו שמציק שמתיש השאלה שלי אם זה אופייני והאם ניתן לשפר את ההרגשה אולי עם תרגילי תנועה . לפני שבועיים היה לי דלקת בשתן קיבלתי אנטיביוטיקה ועכשיו אין לי דלקת השבוע שוב התחיל לי פטריה וקיבלתי טיפול תודה מראש ואשמח לשמוע עצה ועזרה

12/06/2012 | 14:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

המתיחות באגן אחרי ניתוח מסוג זה מוכרות ויחלפו. לשאר התלונות דרושה בדיקה גינקולוגית. בברכה

13/06/2012 | 11:17 | מאת: נעה תורגמן

שלום מנה תורגמן. תודה שחזרתם אליי וזה מרגיע שזוהי תופעה מוכרת ושאמורה לחלוף יום טוב ותבורכו

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה