דם בשתן + בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/05/2012 | 07:57 | מאת: אלי

יש לי בת בגיל 3 וחצי שנים שנגמלה מטיטול לפני שנה והחזיקה מעמד יפה בשבוע האחרון היא לא מצליחה להשתלט ויורד לה שתן עם דם היא מנסה לרוץ לשירותים אבל בדרך כבר יורד לה אגב זה קרה לה בעבר לקחנו אותה לרופא ילדים והרופא ביקש לעשות בדיקת שטן והתוצאות היו בסדר גמור ועכשו זה חזר לה בפעם הקודמת זה קרה לפני חודשיים בערך בתודה מראש

16/05/2012 | 19:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לאורולוג ילדים בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה