הרטבת לילה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/05/2012 | 23:37 | מאת: סיוון

sivsivasivsisשלום, ברצוני להתייעץ לגבי אחותי. היא בת 32 ומרטיבה במיטה מידי לילה לטענת אין לה שליטה ואינה מרגישה כשזה קורה לה. מערכת החיסונית שלה מאוד חלשה מידי שנה היא חולה בתקופת החורף התקררות וחום ווירוסים למיניהם. היא סובלת מאנמיה ויש לה מחזור קשה מידי חודש עם זרמים חזקים מאוד. היא גם סובלת מקוצר נשימה בעיקר בימים של אובך. ההרטבה אצלה מגיל ילדות טופלה בעבר בסוג של טרסיס שמשפריצים לאף לפני השינה שאינני יודעת את שמו ללא הועיל. מצפה לתגובתך המקצועית.

16/05/2012 | 19:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

היא קבלה מינירין- זהו טיפול נכון. עליה לחזור לאורוגינקולוג שלה לאושש את האבחון ולטפל בהתאם. חשובה בדיקה נוירולוגית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה