דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/04/2012 | 18:58 | מאת: טל

אני בת 26 וכבר תקופה ארוכה מרגישה דחיפות במתן שתן. ביצעתי בדיקת שתן והבדיקה הייתה תקינה. זו לא דלקת בשתן. קיבלתי וסיקר 5 מ"ג אני לוקחת את זה קרוב לחודש יש שיפור קל אבל אני עדיין צריכה ללכת לשירותים כל כמה דקות( כמות השתן קטנה ואני מרגישה צורך להתרוקן דקות מעטות לאחר שכבר הייתי בשירותים).וזה בלתי נסבל. רציתי לדעת אם אני סובלת משלפוחית רגיזה? והאם יש תרופה טובה יותר מוסיקר?

24/04/2012 | 09:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

האבחנה כנראה שונה. פני לאורוגינקולוג או לאורולוג לאבחון מדוייק

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה